Aktiviteetit Madeiralla?
Aktiviteetit Madeiralla?

Madeiran saari, Atlantin helmi, tarjoaa runsaasti aktiviteetteja ja urheilumahdollisuuksia tyydyttääkseen kaikki maut. Olitpa sitten ulkoilmaihminen, vesiurheilun ystävä tai etsit rentoutumista, Madeira tarjoaa jotain jokaiselle.

Funchal| Levadas | Madeira

  1. Vaellus: Madeira on tunnettu upeista vaellusreiteistään. Tutki levadoja (kastelukanavia), jotka kiemurtelevat läpi rehevien maisemien, lähde seikkailulle Pico Ruivon tai Pico do Arieiron jyrkillä vuorilla tai tee rantakävely tarjoamalla upeita panoraamanäkymiä.

Parhaat 8 Vaellusta

Funchal| Levadas | Madeira

  1. Maastopyöräily: Maastopyöräilyn harrastajat löytävät reittejä kaikille tasoille jännittävistä alamäistä rauhallisempiin vuoristopolkuihin. Madeiran vuoret tarjoavat poikkeuksellisen hyvän maaston pyöräilijöille.

Funchal| Levadas | Madeira

  1. Vesilajit: Madeiran kristallinkirkkaat vedet ovat täydellisiä sukellukseen, purjehdukseen, kajakkiin ja syvänmeren kalastukseen. Tutki vedenalaisia rikkauksia tai rentoudu yksinkertaisesti kivirannoilla.

  2. Surffaus: Madeiran pohjoisranta on tunnettu upeista aalloista, jotka houkuttelevat surffaajia ympäri maailmaa. Surffauskouluja on saatavilla aloittelijoille, jotka haluavat oppia.

  3. Golf: Madeira kotiuttaa useita kansainvälisesti tunnettuja golfkenttiä, jotka tarjoavat haasteita pelaajille kaikilla tasoilla. Pelaa kauniissa ympäristössä merinäköalalla.

  4. Lennä liidulla: Lähde Madeiran huipuilta ja nauti unohtumattomasta liidunlennäntäkokemuksesta upeilla panoraamanäkymillä.

  5. Canyoning: Kokeile canyoningia Madeiran maastossa.

Urheilutiedot

Yhteenvetona Madeira on todellinen leikkipaikka ulkoilmaihmisille ja urheilun harrastajille. Sen miellyttävä ilmasto ympäri vuoden ja upeat maisemat tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja, jotka ihastuttavat aktiivisia matkailijoita ja luonnon ystäviä. Joten valmistaudu tutkimaan Madeiraa uudella tavalla monien unohtumattomien kokemusten kautta.