Aktiviteter på Madeira?
Aktiviteter på Madeira?

Madeira, pärlan i Atlanten, erbjuder ett överflöd av aktiviteter och sporter för att tillgodose alla smaker. Oavsett om du är en entusiast för utomhusaktiviteter, en vattensportälskare eller helt enkelt letar efter avkoppling, har Madeira något att erbjuda.

Funchal| Levadas | Madeira

  1. Vandring: Madeira är känt för sina fantastiska vandringsleder. Utforska levadorna (bevattningskanalerna) som slingrar sig genom frodiga landskap, utforska de branta bergen Pico Ruivo och Pico do Arieiro eller ta en kustpromenad med spektakulär panoramautsikt.

De 8 Bästa Vandringarna

Funchal| Levadas | Madeira

  1. Mountainbike: Mountainbike-entusiaster hittar leder för alla nivåer, från spännande nedfarter till lugnare bergsstigar. Madeiras berg erbjuder en exceptionell terräng för cyklister.

Funchal| Levadas | Madeira

  1. Vattensporter: Madeiras kristallklara vatten är perfekta för dykning, segling, kajakpaddling och djuphavsfiske. Utforska undervattensriket fullt av marint liv eller koppla av på småstenstränder.

  2. Surfing: Nordkusten av Madeira är känd för sina spektakulära vågor och lockar surfare från hela världen. Surfskolor finns tillgängliga för nybörjare som vill lära sig surfa.

  3. Golf: Madeira har flera internationellt erkända golfbanor som erbjuder utmaningar för golfare på alla nivåer. Spela i en naturskön miljö med havsutsikt.

  4. Skärmflygning: Starta från Madeiras toppar och njut av en oförglömlig skärmflygupplevelse med hisnande panoramavyer.

  5. Canyoning: Prova canyoning i Madeiras terräng.

Sportinformation

Sammanfattningsvis är Madeira en sann lekplats för utomhusentusiaster och sportälskare. Med sitt behagliga klimat året runt och spektakulära landskap erbjuder ön en mängd aktiviteter som kommer att glädja aktiva resenärer och naturälskare. Så gör dig redo att utforska Madeira på ett nytt sätt genom en rad oförglömliga upplevelser.