Aktiviteter på Madeira?
Aktiviteter på Madeira?

Madeira, Atlantikkens juvel, tilbyder et væld af aktiviteter og sportsgrene, der tilfredsstiller enhver smag. Uanset om du er en outdoor-entusiast, elsker vandsport eller blot søger afslapning, har Madeira noget at tilbyde.

Funchal| Levadas | Madeira

  1. Vandreture: Madeira er kendt for sine fantastiske vandrestier. Udforsk levadaerne (vandingskanalerne), der snor sig gennem frodige landskaber, udforsk de stejle bjerge Pico Ruivo og Pico do Arieiro eller tag en kystvandring med spektakulære panoramaudsigt.

De 8 Bedste Vandreture

Funchal| Levadas | Madeira

  1. Mountainbiking: Mountainbike-entusiaster vil finde ruter til alle niveauer, fra spændende nedkørsler til mere rolige bjergstier. Madeiras bjerge tilbyder en enestående legeplads for cyklister.

Funchal| Levadas | Madeira

  1. Vandsport: Madeiras krystalklare vand er perfekt til dykning, sejlads, kajakpadling og dybhavsfiskeri. Udforsk det undersøiske rigdom fyldt med marint liv eller slap af på stenstrande.

  2. Surfing: Nordkysten af Madeira er kendt for sine spektakulære bølger, der tiltrækker surfere fra hele verden. Der er surfskoler tilgængelige for begyndere, der ønsker at lære at surfe.

  3. Golf: Madeira huser flere internationalt anerkendte golfbaner, der tilbyder udfordringer for golfspillere på alle niveauer. Spil i en naturskøn indstilling med udsigt over havet.

  4. Paragliding: Tag til vejrs fra Madeiras tinder og nyd en uforglemmelig paraglidingoplevelse med betagende panoramaudsigt.

  5. Canyoning: Prøv canyoning på Madeira.

Sportsinformation

Alt i alt er Madeira en sand legeplads for outdoor-entusiaster og sportsinteresserede. Med sit behagelige vejr året rundt og spektakulære landskaber tilbyder øen en række aktiviteter, der vil glæde aktive rejsende og naturelskere. Så gør dig klar til at udforske Madeira på en ny måde gennem en række uforglemmelige oplevelser.