Activiteiten op Madeira?
Activiteiten op Madeira?

Het eiland Madeira, een parel in de Atlantische Oceaan, biedt tal van activiteiten en sporten om aan ieders smaak te voldoen. Of je nu een liefhebber bent van buitenactiviteiten, watersporten of gewoon op zoek bent naar ontspanning, Madeira heeft voor elk wat wils.

Funchal| Levadas | Madeira

  1. Wandelen: Madeira staat bekend om zijn adembenemende wandelroutes. Verken de levada's (irrigatiekanalen) die door weelderige landschappen slingeren, waag je aan de steile bergen van Pico Ruivo of Pico do Arieiro, of maak een kustwandeling met spectaculair panoramisch uitzicht.

De Top 8 Wandelingen

Funchal| Levadas | Madeira

  1. Mountainbiken: Mountainbike-liefhebbers vinden routes voor alle niveaus, van spannende afdalingen tot rustigere bergpaden. De bergen van Madeira bieden een buitengewoon terrein voor fietsers.

Funchal| Levadas | Madeira

  1. Watersporten: Het kristalheldere water van Madeira is perfect om te duiken, zeilen, kajakken en diepzeevissen. Verken de onderwaterwereld vol zeeleven of ontspan gewoon op de kiezelstranden.

  2. Surfen: De noordkust van Madeira staat bekend om zijn spectaculaire golven en trekt surfers van over de hele wereld aan. Surfscholen zijn beschikbaar voor beginners die willen leren surfen.

  3. Golf: Madeira herbergt meerdere internationaal gerenommeerde golfbanen en biedt uitdagingen voor golfers van alle niveaus. Speel in een schilderachtige omgeving met uitzicht op de oceaan.

  4. Paragliden: Stijg op vanaf de toppen van Madeira en geniet van een onvergetelijke paragliding-ervaring met adembenemende panoramische uitzichten.

  5. Canyoning: Probeer canyoning in het terrein van Madeira.

Sportinformatie

Samengevat is Madeira een waar speelparadijs voor liefhebbers van buitenactiviteiten en sporten. Met zijn aangename klimaat het hele jaar door en spectaculaire landschappen biedt het eiland een verscheidenheid aan activiteiten die actieve reizigers en natuurliefhebbers zullen bekoren. Dus bereid je voor om Madeira op een nieuwe manier te verkennen, via een reeks onvergetelijke ervaringen.