Lavradoresin markkinat | Funchal
Lavradoresin markkinat | Funchal

Lavradoresin markkinat, tunnettu myös portugaliksi nimellä Mercado dos Lavradores, on yksi Madeiran saaren suosituimmista markkinoista. Madeira on autonominen osa Portugalia, joka sijaitsee Atlantin valtamerellä.

Tämä markkinapaikka sijaitsee Funchalin kaupungissa, Madeiran pääkaupungissa, ja se on tunnettu laajasta valikoimastaan paikallisia tuotteita, kukkia, hedelmiä, vihanneksia, tuoretta kalaa ja käsityötä. Se on erityisen kuuluisa eksoottisten hedelmien kojuistaan, kuten Madeiran banaaneista, mangoista, maracujaista (passionhedelmä) ja trooppisista kukista.

Erikoiset trooppiset hedelmät -artikkeli

'Lavradoresin markkinat'

Lavradoresin markkinat Funchalissa

Markkinakojut ovat usein hyvin värikkäitä ja houkuttelevat sekä paikallisia että turisteja. Lavradoresin markkinat ovat ihanteellinen paikka tutustua Madeiran kulttuuriin ja gastronomiaan sekä ostaa paikallisia matkamuistoja.

Ruokatuotteiden lisäksi markkinoilla on käsityömyymälöitä, joista voit ostaa tyypillisiä madeiralaisia käsityötuotteita, kuten kirjontaa, keramiikkaa ja pajutöitä.

Jos vierailet Madeiralla, Lavradoresin markkinat ovat ehdottomasti paikka, jota et saisi jättää väliin saaren aitoa kokemusta varten.