Aktivity na Madeiře?
Aktivity na Madeiře?

Ostrov Madeira, perla Atlantského oceánu, nabízí nepřeberné množství aktivit a sportů, které uspokojí každého. Ať už jste nadšenými outdoorovými aktivitami, milovníky vodních sportů nebo jen hledáte odpočinek, Madeira má pro každého něco.

Funchal| Levady | Madeira

  1. Turistika: Madeira je známá svými dech beroucími turistickými trasami. Prozkoumejte levady (irigační kanály) klikatící se skrz bujnou krajinu, vydejte se na strmé hory Pico Ruivo nebo Pico do Arieiro nebo si udělejte pobřežní procházku s úchvatnými panoramatickými výhledy.

Nejlepších 8 Turistických Tras

Funchal| Levady | Madeira

  1. Jízda na horském kole: Nadšenci do jízdy na horském kole najdou trasy pro všechny úrovně, od vzrušujících sjezdů po klidnější horské stezky. Hory na Madeiře poskytují vynikající terén pro cyklisty.

Funchal| Levady | Madeira

  1. Vodní sporty: Průzračná voda na Madeiře je ideální pro potápění, plachtění, kajak a hlubinný rybolov. Prozkoumejte podmořský život bohatý na živočichy nebo se jednoduše relaxujte na oblázkových plážích.

  2. Surfování: Severní pobřeží Madeiry je známé svými úchvatnými vlnami, které přitahují surfery z celého světa. Jsou zde dostupné surfování pro začátečníky.

  3. Golf: Madeira hostí několik mezinárodně uznávaných golfových hřišť, která nabízí výzvy pro golfisty na všech úrovních. Hrajte v malebném prostředí s výhledem na oceán.

  4. Paragliding: Vzlétněte z vrcholů Madeiry a užijte si nezapomenutelný zážitek z paraglidingu s dechberoucími panoramatickými výhledy.

  5. Canyoning: Vyzkoušejte canyoning na území Madeiry.

Informace o Sportech

Celkově lze říci, že Madeira je skutečným rájem pro nadšence do outdoorových aktivit a sportů. S příjemným klimatem po celý rok a úchvatnými krajinnými výhledy nabízí ostrov škálu aktivit, které potěší aktivní cestovatele a milovníky přírody. Takže se připravte na to, že Madeiru budete objevovat zcela novým způsobem prostřednictvím řady nezapomenutelných zážitků.