Aktivity na Madeire?
Aktivity na Madeire?

Ostrov Madeira, perla Atlantického oceánu, ponúka množstvo aktivít a športov, ktoré uspokoja každého. Nech už ste nadšenci outdoorových aktivít, milovníci vodných športov alebo len hľadáte oddych, Madeira má pre každého niečo.

Funchal| Levady | Madeira

  1. Turistika: Madeira je známa svojimi úchvatnými turistickými trasami. Preskúmajte levady (zavlažovacie kanály) klikatiajúce sa cez bujnú krajinu, vyberte sa do strmých hôr Pico Ruivo alebo Pico do Arieiro alebo si urobte pobrežnú prechádzku s úchvatnými panoramatickými výhľadmi.

Top 8 Turistických Trás

Funchal| Levady | Madeira

  1. Cyklistika: Nadšenci cyklistiky nájdu trasy pre všetky úrovne, od vzrušujúcich zostupov po pokojnejšie horské chodníky. Hory na Madeire ponúkajú výnimočný terén pre cyklistov.

Funchal| Levady | Madeira

  1. Vodné športy: Průzračná voda na Madeire je ideálna na potápanie, plachtenie, kajakovanie a hlbokomorský rybolov. Preskúmajte podmorský svet bohatý na morský život alebo si jednoducho oddýchnite na kamienkových plážach.

  2. Surfovanie: Severné pobrežie Madeiry je známe svojimi úchvatnými vlnami a privádza surferov z celého sveta. Sú tu surfové školy pre začiatočníkov, ktorí chcú naučiť sa surfovať.

  3. Golf: Madeira hostí niekoľko medzinárodne uznaných golfových ihrísk, ktoré ponúkajú výzvy pre golfistov na všetkých úrovniach. Hrajte v malebnej scenerii s výhľadom na oceán.

  4. Športy s padákmi: Vzlétajte zo štítov Madeiry a užite si nezabudnuteľný zážitok s panoramatickými výhľadmi.

  5. Canyoning: Skúste canyoning v teréne Madeiry.

Informácie o Športoch

Celkovo povedané, Madeira je skutočným rajom pre nadšencov outdoorových aktivít a športov. S príjemným počasím po celý rok a úchvatnou krajinou ponúka ostrov množstvo aktivít, ktoré potešia aktívnych cestovateľov a milovníkov prírody. Pripravte sa teda na to, že Madeiru budete objavovať novým spôsobom prostredníctvom radu nezabudnuteľných zážitkov.